Поліцейські Буковини передали на передову вантаж для захисників

Чергову допомогу у південні та східні регіони України для бійців, що наразі боронять батьківщину, доправили співробітники ГУНП в Чернівецькій області. Цього разу необхідне отримали правоохоронці та цивільні жителі Миколаївської, Херсонської та Дніпропетровської областей.

Поліцейські Буковини продовжують консолідувати свої зусилля із громадською організацією «Справа Кольпінга в Україні», щоб забезпечити українських захисників усім необхідним. Так, протягом останнього місяця поліцейські передали бійцям ЗСУ, спецпризначенцям поліції та цивільному населенню медичні засоби, спорядження, фільтри для очистки води та продукти харчування. 

Зокрема, співробітники зведеного батальйону поліції «Полтава» отримали адресну допомогу – понад 100 фільтрів для очистки води. Спецпризначенцям КОРДу буковинські правоохоронці передали медичні засоби, препарати, саперні лопати та інше спорядження. 

Крім цього, для цивільних жителів Миколаївської та Херсонської областей поліцейські доправили аптечки, продукти харчування. Серед них – понад 1900 банок з консервованим хлібом, шоколадним пудингом, паштетом, рисом та рибною і м’ясною консервою.

–    Наша тісна співпраця з благодійними організаціями дає свої результати. Ми реагуємо на усі звернення бійців, тому все частіше готуємо та надаємо адресну допомогу громадянам. Серед останніх відправок – є і  вантаж для цивільних громадян. Вони так само, як і наші захисники, потребують речей для повсякденного вжитку. Ми маємо змогу відреагувати та передати адресну допомогу людям, – розповідає начальник Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області Володимир Шепенюк.  

Координація зусиль поліцейських із волонтерськими та благодійними організаціями триває. Правоохоронці і надалі реагуватимуть на прохання та пропозиції людей, які потребують сторонньої допомоги у період повномасштабної війни росії проти України. 

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

 
 
 
 
 

peredplata