Повістку отримав найкращий друг: у росії назвали мотиви стрілка у військкоматі Усть-Ілімська

 
У росії розповіли про мотив чоловіка, який стріляв у військкоматі / Колаж 24 каналу

В Іркутській області росії 26 вересня місцевий мешканець Руслан Зінін відкрив вогонь у військкоматі. Його матір про це дізналася з новин.

Жінка розповіла, що напередодні повістку вручили найкращому другу її сина. Через це зінін дуже переживав.

Останнім часом чоловіків жив у бабусі. На відео з затримання він розповів, що ніде не працює. Зранку 26 вересня зінін сказав бабці, що йде у військкомат добровольцем. Після того до нього ніхто не міг додзвонитися.

Самому руслану повістка не приходила, але вчора вона прийшла до його найкращого друга. Руслан був дуже засмучений через це, бо друг в армії не служив. Говорили, що буде часткова мобілізація, а виходить, що беруть усіх,
– зазначила мама стрілка.

Водночас жінка додала, що не знає, де син взяв зброю.

Що відомо про стрілянину у військкоматі в росії

Зранку 26 вересня руслан зінін відкрив вогонь у військкоматі в Усть-Ілімську, що в Іркутській області. При цьому він сказав, що зараз усі поїдуть додому. На відео з місця події видно, що після пострілу усі присутні почали втікати.

З’ясувалося, що зінін 6 разів вистрілив у воєнкома алєксандра єлісєєва. Його негайно відвезли у лікарню. Зараз військовий перебуває у важкому стані в лікарні.

До речі, нападник стріляв з саморобної зброї.

Підпал військкомату в Урюпінську

Росіяни не лише стріляються у військкоматах, а й підпалюють їх. Так, близько 4 години ночі за місцевим часом запалав військкомат в Урюпінську, що у Волгоградській області.

За попередніми даними, місцевий мешканець приїхав під будівлю на автомобілі й кинув у неї коктейль Молотова. Винуватця швидко знайшли, адже перед тим він навіть поділився своїми планами у соцмережах.

Джерело:

Meduza

https://24tv.ua/strilyanina-viyskkomati-rosiyi-yakiy-buv-motiv-napadnika_n2165301?fbclid=IwAR2NbxNYq_sxv0b8CGf3U6bujEca6Q6ij9H6mw37MVXI1ksWd5xYYVB1lB4

В Іркутській області РФ 25-річний чоловік відкрив вогонь в Усть-Ілімському військкоматі. Повідомляють, що він випустив шість куль у начальника військкомату зі словами “Зараз усі поїдемо додому” і “Ніхто не піде воювати”. Військком перебуває у реанімації у важкому стані.

 
 
 

Очевидець стрілянини розповів, що у військкоматі немає металошукача. Документи у призовників теж ніхто не перевіряв.

“Дивилися повістку, у журналі черканули та проходь. Зброя у нього була як із «Брата-2», дуже схоже, на кшталт обріз саморобний”, – розповів очевидець розстрілу.

 

Чоловіка, який стріляв, затримали. Це місцевий мешканець Руслан Зінін.

Телеграм-канал ASTRA зв’язалася з мамою стрільця. Марина Зініна розповіла ASTRA, що дізналася про те, що трапилося, з новин, побачивши сина на відео з військкомату, і зараз перебуває в шоці.

peredplata