“Слуга народу” Заремський процитував Біблію щодо “показухи” молитовного сніданку під час війни, який організувала Оксана Продан

Народний депутат України Максим Заремський оприлюднив думку дня щодо Віри, «показухи», помпезності, молитовних сніданків під час війни!

– Що каже Біблія? – запитав Максим Заремський і сам відповів: – Все просто: Вiд Матвiя 6:6 А ти, коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися Отцеві своєму, що в таїні; а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно.

Нагадаємо, мтнулого тижня у Чернівцях відбувся другий Молитовний сніданок. У ньому взяла участь перша заступниця начальника Чернівецької ОВА Альона Атаманюк.

«Молитва – це символ єднання. Вона є найсильнішою зброєю. Наші воїни виборюють перемогу на фронті, а ми в тилу маємо об’єднатися, щоб підтримувати економіку України та допомагати армії», – сказала Альона Атаманюк.

На заході були присутні делегації з Румунії та США, представники всіх конфесій, обласної та міської влади. Також Молитовний сніданок відвідали фахівці різних сфер – освіти, медицини, бізнесу тощо.

peredplata