«Нас не здолати!»: сапер із Буковини, який важко травмувався на фронті, продемонстрував чудову фізичну форму – відео

 
Сапер із Буковини, боєць 92-го окремого батальйону Чернівецької тероборони Олександр Сапунов, який під час перебування на деокупованих територіях Слобожанщини втратив частину ноги, оригінально привітав побратимів із Днем захисника та захисниці.

Боєць на своїй фб-сторінці опублікував відео, на якому він, поранений, відтискається від землі, пише molbuk.ua

“Вітаю всіх зі святом! Козацькому роду нема переводу! Брати, нас не здолати!!! Слава Україні!” – написав Олександр Сапунов.

“Маленький марш-кидок, щоби розімнутися”, – каже сапер, і, опустившись на асфальт, вправно відтискається від землі 25 разів.

“Нас не здолати!” – вигукує він.

Раніше повідомлялося, що чернівчанин Олександр Сапунов очистив від вибухових пристроїв практично все подвір’я на Сході.

Олександр успішно виконував бойові завдання з розмінування житлових будинків на деокупованих територіях України. Його підрозділ у взаємодії з усім батальйоном Чернівецької тероборони проводить масштабну бойову роботу в найбільш небезпечних куточках нашої держави.

Жертвуючи своїм здоров’ям, Олександр на прохання одного з мешканців Слобожанщини розміновував подвір’я його господарства. За день до того російські окупанти ще проживали в цій будівлі, створивши на подвір’ї та у хаті звичний для рашистів безлад і бруд. А напередодні своєї втечі через потужний український контрнаступ, орки вирішили залишити господарю та бійцям ЗСУ чимало “подарунків”: терористи замінували господарство українця.

Відважний воїн з Чернівців очистив від вибухових пристроїв практично все подвір’я. Однак під час розмінування Олександра спіткала жахлива невдача – сапер наступив на непомітний, але дуже небезпечний пристрій “пелюстку” та важко травмував ногу.

Бойові медики Чернівецької тероборони надали саперові ефективну і вчасну допомогу. Олександра оперативно госпіталізували. Проте лікарі медзакладу, оглянувши воїна, на жаль, прийняли рішення про ампутацію частини ноги Олександра Сапунова.

Нині тероборонівець продовжує курс лікування, а реабілітацію воїн проведе за кордоном. Боєць почувається задовільно, жартуючи: “Москалі не дочекаються!”.

Бажаємо мужньому воїну швидкого одужання та щиросердно дякуємо за відвагу, яку він продемонстрував заради перемоги України у цій визвольній війні.

peredplata