Буковинські енергетики відновлюють електропостачання на Херсонщині

Дві вахтові бригади Обленерго розпочали роботи з ліквідації пошкоджень електромереж на деокупованій частині Херсонської області. Внаслідок руйнівних обстрілів території та варварського перебування окупаційних військ у багатьох населених пунктах Херсонщини частково чи повністю відсутнє електропостачання через зруйновані об’єкти енергетичної інфраструктури.
 
Працівники Обленерго відгукнулися на прохання про допомогу, оперативно спорядили дві бригади під керівництвом Сергія Гринька і вже приступили до роботи.
 
 
Зараз буковинські енергетики виконують ремонт лінії ПЛ-10 кВ від підстанції 35/10 кВ в одному із селищ Херсонщини, яка живить чотири населені пункти. Зокрема, фахівці виконають заміну дефектного проводу, ізоляторів, траверсів, установлять додаткові підкласи та виконають низку інших робіт, необхідних для ліквідації обривів.
 
Буковинські енергетики серцем і душою разом із колегами та населенням із постраждалих регіонів, тому наші руки і знання – це найменше, що ми можемо запропонувати для відновлення нормального життя на всій українській території.
Джерело: Чернівціобленерго

peredplata