За дев’ять років війни ми стали міцнішими за бетон і сталь — Валерій Залужний

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний в день роковин широкомасштабного наступу росії на Україну наголосив, що основа нашої стійкості — люди.

«Звичайні люди. Звичайні Герої. Серед нас. З нами в строю. Це люди, які взяли до рук зброю, щоб захистити своїх рідних, свої оселі і свою державу від ворожої неспровокованої та невиправданої агресії. Це люди, які зараз, у цю хвилину, б’ють окупанта, тримають позиції, мерзнуть в холодній, але рідній землі, рятують життя побратимам, допомагають війську всім, чим тільки можна допомогти», — зазначив Головнокомандувач Збройних Сил України.

Генерал Валерій Залужний нагадав, що війна проти російського агресора триває дев’ять років: «За дев’ять років війни ми стали міцнішими за бетон і сталь, бо памʼятаємо приклади незламності оборонців ДАПу й Азовсталі».

Він подякував українцям.

«Усім, хто служить у лавах Збройних Сил та інших складових Сил оборони України, — повага і глибока вдячність. Усім, хто допомагає, підтримує, вірить — доземний уклін. Усім полеглим за свободу — Вічна Пам’ять і шана. Ми вистоїмо. І ПЕРЕМОЖЕМО!» — написав Головнокомандувач Збройних Сил України генерал Валерій Залужний.

Джерело: https://armyinform.com.ua

peredplata