Геть від молоді, москаль некрасивий! 

27 лютого 2023 року рашисти намагалися відкрити другий фронт в нашій державі. Другий фронт – це псевдокультура ПВК «Редан», яка має за мету організовувати масові бійки з представниками інших субкультур. Так, фіксувалися масові зібрання молоді-членів ПВК «Редан» в містах Київ, Харків, Хмельницький, Івано-Франківськ, Житомир, Полтава та ін. Чернівці зло минуло, завдяки своєчасним та професійним діям правоохоронців, які провели та проводять превентивні заходи серед підлітків.

 Довідково: ПВК «РЕДАН» – це новий російський напрямок молодіжної субкультури, який має покровителя в особі керівника незаконне збройне формування ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина. Основними центрами проведення зборів визначають людні місця такі як площі, торгівельні центри, центральні частини міст тощо, де скупчуються групами. Перші прояви активності з’явилися в великих містах рф та має досить резонансний характер. Учасники скоюють бійки з представниками інших субкультур  прямо біля вказаних людних місць. 

Звертаємо увагу батьків на необхідності проведення роз’яснювальної бесіди з дітьми, для не допущення їх втягування в сумнівні соцспільноти, які мають на меті руйнування світогляду молоді та спонукають руйнування України з середини через майбутнє – молодь.      

 

peredplata