“Настав час приєднатися до «Люті», – лейтенант поліції з Буковини долучився до новоствореної бригади

«Докладу максимум зусиль, щоб звільнити свою державу від російського загарбника», – буковинський поліцейський долучився до бригади «Лють»

На Буковині активно триває відбір добровольців та діючих поліцейських до лав новоствореного підрозділу Нацполіції «Лють», який братиме участь у звільненні українських територій від окупантів.

Зокрема, одним з тих, хто вирішив вступити до підрозділу «Лють», є співробітник буковинської поліції В’ячеслав Семеніхін. У 2022 році лейтенант поліції перебував у складі зведеного загону Нацполіції та виконував службові обов’язки на території Харківської області. Нині правоохоронець готується нищити окупантів у складі об’єднаної штурмової бригади Нацполіції «Лють».

 «Майбутнє наших дітей я бачу на вільній території у незалежній Україні. Хочу захистити свою Батьківщину та якомога швидше звільнити її від російського загарбника. Настав час приєднатися до «Люті» та витіснити ворога з нашої держави!» – так поліцейський пояснює своє рішення вступити до об’єднаної штурмової бригади.

Нагадуємо, що кандидати можуть зареєструватися онлайн за посиланням: https://storm.mvs.gov.ua та у відділеннях Центрів надання адміністративних послуг за адресами:

  • м. Чернівці вул. Г.Майдану 7, тел. 0501465300;
  • смт. Кельменці пл. Центральна 2, тел. 0676099529;
  • м. Вижниця вул. Грушевського 35, тел. 0977421600.

Контактні телефони сектору організації відбору УКЗ ГУНП в Чернівецькій області:

«Перетвори свою лють на зброю» Приєднуйся до нас!

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata