День Києва – посли рятуються від шахедного сміття

 
Посол Британії Мелінда Сіммонс так відреагувала на нічну атаку дронами по Києву: “Сидячи в укритті, слухала дуже гучні звуки вибухів на вулиці і відчувала, як здригаються стіни. Це ненормально». А посол ЄС Матті Маасікас зазначив, що вибухів у Києві було так багато
«ніби агресор вирішив збочено відзначити День Києва. Не зламати дух цього могутнього міста».
Так, в цю ніч була найбільша атака шахедами, 52 з 54 було знищено. Обломки цих збитих шахедів вбили одну людину, декількох поранили.
Лише декілька днів назад я писав: «у Путіна є план пошкодити систему ППО Петріот Києва збитими ракетами «кинжал» (для цього вистачить 10-15 шт.), а потім розстрілювати Київ ракетами С-400 з прикордонних територій Раші. Чому ЗСУ не можна збивати (нищити) літаки, які запускають «кинжали» на Київ та пускові установки і ракети С-400? Чому Ви називаєте ескалацією наше право захищати своє життя? Чому ви не розумієте, що справжня ескалація – це надання ліцензії Путіну на безкарний розстріл українців з території Раші?»
Зараз я звертаюсь до послів всіх цивілізованих держав, які зараз перебувають у Києві. Донесіть лідерам Ваших країн про щоденні удари по Києву та іншим містам України ракетами, шахедами чи їх обломками, які падають на голови українців. ППО захищає від ракет і шахедів, але не від їх обломків. Донесіть вашим лідерам, що є лише одна можливість припинити цей щоденний терор – почати нищити літаки, кораблі, аеродроми, порти, системи управління та зберігання ракет та дронів. Причому ефективно знищувати ці засоби терору проти цивільного населення та Вас, послів, можна лише західною технікою – ракетами та сучасними літаками.

peredplata