До весни Путін може не бути президентом, а Росія – державою

Перемир\’я в зоні АТО може тривати до весни, але до того часу президент Росії Володимир Путін може позбутися своєї посади, а держава Росія припинити своє існування. Таку думку в інтерв\’ю \”Обозревателю\” висловив політичний оглядач Олег Паламар .

До весни Путін може не бути президентом, а Росія - державою

За оцінками експерта, перемир\’я, що почалося 9 грудня, має шанс стати справжнім і тривати до весни. Разом з тим відновлення активних військових дій з боку Росії навесні він поставив під сумнів. \”Якщо в Росії до весни істотно погіршиться економічна ситуація, це вбереже нас від війни\”, – переконаний Пономар.

За його оцінками, економічний колапс країни-агресора може привести до відходу з поста президента Володимира Путіна. \”Навіть якщо зараз Путін думає, що навесні він може знову почати воювати – до весни йому ще треба дожити, зберегти свою країну. А не факт, що вона збережеться. Можливо, до весни Путін вже не буде при владі\”, – заявив експерт.

\”Чим гірше буде у них ситуація, тим менше у Путіна буде бажання вирішувати щось тут військовими методами\”, – додав він.

Нагадаємо, раніше Олег Паламар заявив: навіть якщо Путін припинить воювати, він не перестане пакостити в Україні .

peredplata