Сепаратисти відводять бойову техніку на Луганщині – Москаль

Сепаратисти почали відтягувати бойову техніку з передової в бік Луганська. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Сепаратисти відводять бойову техніку на Луганщині - Москаль

\”У Станиці Луганській протягом вчорашнього дня тривали перестрілки з автоматів і великокаліберних кулеметів. У районі моста через Сіверський Донець і Ольховських дач час від часу вибухали артилерійські снаряди. Серед ночі бойовики завели важку техніку, включаючи кілька танків, і відвели її в бік Луганська. станом на сьогоднішній ранок у Станиці тихо. Інформації про жертв або поранених серед мирного населення немає\”, – заявив Москаль.

У той же час, губернатор заявляє, що кількість обстрілів на Луганщині знову зростає.

\”Терористи знову збільшують вогневу агресію проти контрольованої України території Луганської області. За понеділок було зафіксовано 11 обстрілів з мінометів, автоматичних гранатометів, протитанкових керованих ракет, артилерії і стрілецької зброї (для порівняння – в неділю обстрілів було вісім)\”, – йдеться у повідомленні прес-служби Москаля.

Так, за інформацією прес-служби, міни, гранати та артилерійські снаряди вибухали на території населених пунктів Кримське, Щастя, Чорнухине, Станиця Луганська. Вночі розвідувально-диверсійні групи бойовиків впритул наближалися до позицій українських силовиків на околиці Кримського, між двома сторонами відбувалися вогневі контакти. Поранених і загиблих з українського боку немає.

Зазначимо, раніше Москаль заявив, що ніякого реального перемир\’я в області немає.
korespondent

peredplata