Існує ймовірність введення воєнного стану – експерт

Існує ймовірність введення воєнного стану - експертОголошеня воєнного стану в Україні можливе у разі невиконання Мінських угод сторонами конфлікту на Донбасі.

Таку думку в ефірі телеканалу \”112 Україна\” висловив генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко.

\”Перспектива, на мій погляд, полягає в тому, що якщо питання Мінських угод не буде просунуто, то виникне дійсно альтернатива введення положення воєнного стану, хоча це не означає інтенсифікацію ведення бойових дій до середнього або повномасштабного\”, – заявив Романенко.

На думку військового експерта, повномасштабні військові дії Україна не готова вести, тому українців чекає чергова хвиля мобілізації.

\”Відбувається інтенсивна робота з оснащення озброєнням. Приклади представлені особисто президентом. Для повномасштабної війни, саме з російськими збройними силами, ми поки що не готові. Вони теж, мабуть, не хочуть, тому що великі втрати. Ситуація там погіршується і соціальна, і економічна, і Путін не хоче піти на її значне погіршення\”, – зазначив він.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1029212-isnue-ymovirnist-vvedennya-voennogo-stanu-ekspert.html

peredplata