У мережі з\’явилося відеозвернення \”кіборгів\” з Донецького аеропорту: \”Ми не відходимо і відходити не збираємося\”

У мережі з'явилося відеозвернення "кіборгів" з Донецького аеропорту: "Ми не відходимо і відходити не збираємося"У Донецькому аеропорту відбуваються запеклі бої.

Українські військові утримують Донецький аеропорт
Громадське ТБ записало відеозвернення захисників Донецького аеропорту до українців, у якому \”кіборги\” ще раз наголосили, що вони не збираються відступати і не здадуть своїх позицій ворогові.
Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/politics/1033069-u-mereji-zyavilosya-videozvernennya-kiborgiv-z-donetskogo-aeroportu-mi-ne-vidhodimo-i-vidhoditi-ne-zbiraemosya.html

«Кіборги», що ведуть бої, утримуючи донецький аеропорт, звернулися до громадян. Зокрема, військові зазначають – відходити з терміналів не збираються і готові відвойовувати українську землю. Так, позивний Моха наголосив, що люди не знають багатьох нюансів, але головне – військові зберігають ситуацію під контролем. А позивний Байкал подякував волонтерам, які, навіть, в таких умовах прориваються на летовище, доставляючи допомогу. «Ми не відходимо і відходити не збираємося», – сказав командир взводу.
За словами «кіборгів», обстріли ведуться не лише по терміналах, а й по всіх позиціях української сторони. Зранку понад десять артилерійських залпів з боку бойовиків було випущено по Пісках, а по позиціях біля терміналу за добу здійснено більше сотні мінометних обстрілів та кілька десятків залпів з установок системи вогню «Град».

peredplata