Бій під Широкино: Наступ «ДНР» зірвано, сили АТО відправили в пекло десятки терористів

Бій під Широкино: Наступ «ДНР» зірвано, сили АТО відправили в пекло десятки терористів Бойовики зазнали відчутних втрат.

Майже добу йшов бій в Широкино.
Завдяки силам батальйону «Донбас» і ДУК «Правий сектор» були знищені 2 диверсійні групи російського спецназу. 29 загиблих бойовиків зафіксувала місія ОБСЄ. Наші вийшли без втрат.
Про це повідомляється на сторінці батальйону “Донбас” в Фейсбук, передають Патріоти України. Боєць батальйону Євген Шевченко розповів подробиці успішного для сил АТО бою.
“Додам, що ще вдень орки через представників ОБСЄ запросили режим тиші, щоб забрати на той момент 8 своїх загиблих – ми погодилися. Але сепари скориставшись коротким перемир’ям, замість того щоб, слідуючи домовленостям забрати тіла, зайшли з лівого флангу з наміром раптово атакувати наші позиції і знищити передову групу. Підсумок цього підлого ходу виявився для бойовиків вельми сумних – до 8 загиблим раніше додався ще 21 прихильник “русского мира”.
Разом 29 ідіотів вирушило на той світ, що і зафіксували представники ОБСЄ. За підсумком дали можливість їм забрати тіла всіх 29 загиблих – на цей раз чомусь ніяких атак вони не вжили – а шкода) Просто забрали тіла і забралися геть. З нашого боку – без втрат”, – повідомляє Шевченко.
Джерело: http://patrioty.org.ua/biy-pid-shirokino-nastup-dnr-zirvano-sili-ato-vidpravili-v-peklo-desyatki-teroristiv/

peredplata