БІЙЦІ \”ПРАВОГО СЕКТОРА\” ОПРИЛЮДНИЛИ ВІДЕО ЗАТРИМАННЯ ЖУРНАЛІСТКИ НТВ НА ЧОНГАРІ

БІЙЦІ "ПРАВОГО СЕКТОРА" ОПРИЛЮДНИЛИ ВІДЕО ЗАТРИМАННЯ ЖУРНАЛІСТКИ НТВ НА ЧОНГАРІНомера автомобіля були з Буковини

Напередодні увечері бійці ПС затримали журналістку російського телеканалу, яка вела приховану зйомку українського блокпосту.

Як повідомляє сайт \”Правого сектора\”, увечері 24 вересня на адміністративній межі із тимчасово окупованим Кримом добровольці затримали знімальну групу російського провладного телеканалу НТВ.

Близько 20-ї години бійці ПС помітили жінку, яка потайки намагалася сфотографувати український блокпост та обличчя бійців, які на ньому чергували. Перевірка документів виявила, що жінка є працівницею російського пропагандистського телеканалу НТВ. Її супроводжував водій, який є громадянином України. Затриманих передали українським правоохоронцям.

Також добровольці перевіряють інформацію про те, що ще один член знімальної групи втік при затриманні. Згодом на сайті ПС було опубліковане відео затримання кремлівської пропагандистки, яка \”готувала черговий бруд на Україну\”.

У ПС пояснили свої дії так: \”Інформаційна війна – важлива складова протистояння агресора-Кремля і визвольних українських сил. Зона ураження від брехні РФ набагато більша, ніж від війни зі зброєю у руках\”.

[media=http://www.5.ua/okypaciya-krimy/Biitsi-Pravoho-sektora-opryliudnyly-video-zatrymannia-zhurnalistky-NTV-na-Chonhari-94050.html]

peredplata