Тільки без паніки!

Тільки без паніки!Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя про ймовірне вторгнення російських військ у південні землі України.

Позавчора прикордонники бердянського загону повідомили про порушення повітряного простору України двома російськими вертольотами з боку Криму й пролетіли неподалік Бердянська. При цьому я зауважив, що РНБО на це жодним чином не відреагувало. Також нагадав грізну заяву секретаря РНБО Олександра Турчинова, що Україна не вагаючись буде збивати порушників нашого повітряного простору. Нагадаю. Це Турчинов такий грізний був після збиття турками російського літака.

Ох, стільки налетіло на мене тролів і мінстецьботів…: не сій паніку серед людей!, неправдива інфа!, фейк!, не чіпайте Турчинова – єдина людина в Україні, яка справно виконує свою роботу і т.д.

Сьогодні факт підтвердився, а картина доповнилась, що буквально на адміністративній межі з материковою частиною України сьогодні злітають і приземляються російські військові літаки, вертольоти, чути автоматні і кулеметні черги. Росія проводить на межі з Україною масштабні військові навчання. Відпрацьовують тактику висадки російського десанту.

Іще одна деталь.Рано вранці 7 серпня 2016 р Росія з невстановлених причин призупинила пропускні операції громадян і транспортних засобів на адмінкордоні з окупованим Кримом. За 500 метрів до пункту КПП з окупованої території стоять солдати і … блокують всіх тих, хто хоче виїхати з Криму на материк.Росіяни також не пропускають і тих людей, які перетнули кордон і перебувають на \”нульовий території\”.

Я не знаю, чи повинне РНБО якось на це реагувати? Думаю, що повинне. Але це моя особиста думка. Ви головне не панікуйте

peredplata