Офіційна зміна назв і термінології щодо терористів-сепаратистів на Донбасі

Офіційна зміна назв і термінології щодо терористів-сепаратистів на ДонбасіНаш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Здавалося б дрібниця…, ан – ні! Спочатку читаємо документи за результатами останніх перемовин з терористами у Мінську. В офіційних документах терористи вже не називаються ані терористами, ані загарбниками, ані озброєними бандформуваннями, ані сепаратистами, а… \”озброєні формування Донецької та Луганської областей\”. Гаразд, хтось думає, – це дипломатичні документи і тому так лагідно терористів назвали.
Сьогодні читаємо зведення Прес-центру штабу АТО:
\”Вчора, 27 жовтня, підрозділи незаконних збройних формувань (НЗФ), брутально порушуючи Мінські домовленості, розпочали масові обстріли з важкого озброєння позицій сил АТО між Авдіївкою та Ясинуватою\”.
Розумієте різницю між словами \”озброєні російські терористи\” і \”незаконно озброєнні формування\”? Тобто, я розцінюю зміну в назвах, як перший крок до примирення з терористами і початок підготовки свідомості українців до амністії. Амністії не терористів-сепаратистів, а членів незаконних озброєних формувань. Тренд зрозумілий

peredplata