\”Нервишки пошаливают\”: Захарченко застрелив \”генерала\” \”ДНР\”, який нещодавно обіцяв захопити Бахмут

"Нервишки пошаливают": Захарченко застрелив "генерала" "ДНР", який нещодавно обіцяв захопити БахмутВ \”адміністрації\” Захарченка врозпачі і \”не знають, що робити\”, оскільки район, що знаходиться зараз під контролем ЗСУ, згідно Другим мінським угодами, не входить до складу \”ДНР\”.

Ватажок бойовиків \”ДНР\” Олександр Захарченко застрелив \”генерала\” \”ДНР\”, винного у провалі операції на Світлодарській дузі. Про це повідомляє сепаратистський сайт dnr. one, що висвітлює події в \”республіці\”, передають Патріоти України.
Якесь джерело з \”адміністрації\” Захарченко повідомив, що ватажок бойовиків викликав на розмову \”високопоставленого військового чиновника\” – \”генерала\” на прізвисько \”Удмурт\”, за рекомендацією якого була почата операція з витіснення ВСУ. \”Удмурт\” обіцяв також захопити і Бахмут.

\”Однако, войска „ДНР“ и подоспевшая на помощь „народная милиция“ „ЛНР“ столкнулись с ожесточенным сопротивлением и в конечном этапе отступлением сил „ДНР“ из ранее занимаемых стратегических позиций. Отступление сопровождалось большими потерями живой силы и техники\”, — йдеться в повідомленні бойовиків.

При цьому сайт підкреслює, що в \”адміністрації\” Захарченка \”не знають, що робити\”, оскільки район, що знаходиться під контролем ЗСУ, згідно Другим мінським угодами, не входить до складу \”ДНР\”. \”Росія і ОБСЄ також заявили, що не можуть допомогти\”, – повідомляють колаборанти.

\”Политики и „армия“ „ДНР“ сошлись в нешуточном противостоянии. Политики „ДНР“, большинство из которых бывшие чиновники Украины, обвиняют военных в халатности, алкоголизме и неумении воевать. Военные в свою очередь обвинили политиков и депутатов „ДНР“ в трусости, коррупции и обогащении за счет помощи из России. Убийство „Удмурта“ и стало следствием этого конфликта, который вчера проявился во взрыве депутата „ДНР“ от „фракции“ „Свободный Донбасс“. В инциденте подозревают военных, которые постепенно выходят из-под контроля бюрократов\”, – повідомляють журналісти.

Ресурс \”ДНР\” також зазначає, що рейтинги Захарченко опустилися нижче статистичної похибки, ватажок \”ДНР\” \”відчуває недовіру як цивільного населення, так і військових\”.

peredplata