У Чернівцях оголосили набір навчання на “Курсах лідерства офіцерського складу” у Військовій академії

 СТАТИ ОФІЦЕРОМ ЗА РІК.

Чернівецький обласний військовий комісаріат повідомляє про початок відбору кандидатів для навчання на “Курсах лідерства офіцерського складу” у Військовій академії.

Здобути офіцерське звання, навчатись в престижному військовому закладі неподалік моря та забезпечити собі гідне майбутнє лише за рік – пропозиція, якою варто скористатися. На навчання запрошуються придатні за станом здоров’я громадяни України та військовозобов’язані віком від  19 до 30 років з освітнім ступенем не нижче “бакалавр”.

Навчальний заклад здійснює підготовку фахівців тактичного рівня за військово-обліковою спеціальністю: Бойове застосування десантно-штурмових, гірсько-піхотних і морської піхоти з’єднань військових частин, підрозділів.

При зарахуванні на навчання слухачі підписують контракт зі Збройними Силами України та отримують від 10 000 гривень на місяць, забезпечуються житлом, харчуванням, а також користуються усіма соціальним гарантіями, які передбачені для військовослужбовців за контрактом.

По завершенню навчання, через 12 місяців, випускникам надається сертифікат про завершення курсів встановленого зразка та присвоюється первинне військового звання офіцерського складу “молодший лейтенант”. Після цього військовослужбовці призначаються на посади офіцерського складу в Збройних Силах України.

Для бажаючих пройти підготовку на курсах необхідно до 1 серпня звернутися до військового комісаріату, представити оригінал документу про вищу освіту, пройти професійно-психологічний відбір, військово-лікарську комісію, мати відповідний рівень фізичної підготовки та прибути для співбесіди на засідання приймальної комісії.

 Конкурсний відбір відбудеться з 10 по 18 серпня 2019 року у Військовій академії за адресою:         м. Одеса, вул. Фонтанська дорога, 10.

Звертайтеся за додатковою інформацією до Чернівецького обласного військового комісаріату за адресою: вул. О.Кобилянської, 32, або до місцевих військових комісаріатів, а також телефонуйте за номерами: 0509480349, (0372) 52 43 49.

 

 

peredplata