36 призовників з Буковини відбули до навчальних центрів

           Сьогодні в обласному збірному пункті міста Кіцмань відбулась перша відправка команд молодого поповнення до Збройних сил України. Рідні, представники духовенства та влади краю урочисто провели 36 призовників з Буковини перед вибуттям до навчальних центрів у Чернігівську та Львівську області – повідомляє пресслужба Чернівецького ОВК.

            Військовий комісар Чернівецького ОВК полковник Віталій Чурай  висловив вдячність батькам, за те що виховали справжніх чоловіків та запевнив, що хлопці перебуватимуть в безпеці й у військових частинах їм будуть забезпечені належні умови для проходження служби.

  • Поділяю хвилювання присутніх тут в цей день, але впевнений, що через рік-півтора радісні батьки, зустрінуть зміцнілих, загартованих, ще більше люблячих їх синів.

            Він також наголосив, що жоден строковик не буде направлений в зону ведення бойових дій. Хлопці проходитимуть військову підготовку виключно у пунктах постійної дислокації військових частин.

            Звертаючись до юнаків, у перший для них день служби, комісар наголосив на важливості для країни їх громадянської позиції та внеску в зміцнення військ.

  • Сьогодні ви стали військовослужбовцями, тож бажаю вам пройти цю службу з гідністю та честю. Недаремно строкову службу називають школою життя, адже вона вчить бути самостійними, відповідальними, рішучими. Всі ці якості будуть необхідними вам і в цивільному житті, для добробуту ваших сімей та розквіту нашої держави.

             Загалом протягом осіннього призову лави ЗСУ та інших військових формувань поповнять 420 строковиків з Чернівецької області.

 

peredplata