2000 АКТИВІСТІВ І ВОЛОНТЕРІВ У КИЄВІ ВИЗНАЧАТЬ ТРЕНДИ Й ЗАГРОЗИ РОЗВИТКУ НА 2020 РІК.

2 тисячі громадських активістів, благодійників і волонтерів зберуться разом 5 грудня на НСК «Олімпійський», щоб виробити спільну стратегію дій для всієї спільноти громадських і благодійних організацій. Мирослав Маринович, член-засновник Української Гельсінкської Групи, президент Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу дасть початок роботі ключовою промовою «Чи потрібні людям «посередники»? До розмови доєднаються Хатія Деканоїдзе, Маша Єфросиніна, Володимир Бородянський.

Учасників з України підтримають представники провідних міжнародних донорських інституцій, посольств, агенцій розвитку. З промовами виступлять Вільям Б. Тейлор – Тимчасовий повірений у справах США Посольства США в Києві, Дафіна Ґерчева – Постійна представниця ПРООН в Україні, Матті Маасікас – Посол, Голова Представництва ЄС в Україні, Генрік Вілладсен – Посол, Координатор проектів ОБСЄ в Україні, Тобіас Тиберг – Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Швеція в Україні.

Форум продовжиться виставкою соціальних підприємств, які спрямовують свої прибутки на підтримку благодійних проектів та соціальних ініціатив. Серед них: Ветерано кава; Добра цукерня (нечуючі кондитери); ФронтМед (продаж меду для потреб воїнів АТО); Соціальний розплідник «Кедри України» та багато інших.

На Форумі проходитимуть дискусії про сталість громадянського суспільства (за участю Є.Глібовицького, Д.Шерембея, Т.Шевченка); про зміни на Донбасі; про Цілі Сталого Розвитку.

peredplata