“З Росії прибувають танки і військові інструктори”: З’явились тривожні новини з ОРДЛО середа, 15 січень 2020, 18:49 Twitter Російсько-терористичні війська посилюють позиції по всій лінії зіткненняю

Російсько-терористичні війська посилюють позиції по всій лінії зіткненняю

З Росії в ОРДЛО прибули 34 танка і близько 30 інструкторів-розвідників. Про це повідомляє Телеграм-канал «Вільнодумець», передають Патріоти України.

Як зазначає ресурс з посиланням на місцеве населення, станом на 12.01.2020 року РФ завезла в 1-й і 2-й Армійські корпуси (розташовані в «ЛДНР») 34 танка, які розосередили по всій лінії зіткнення.

«Вільнодумець» пише: «В окремих місцях, наприклад, Світлодарський напрямок, поставили відразу 7 танків. Посилені позиції “ДНР” танками в Горлівці, Ясинувата-аеропорт-Піски (Донецьк), напрямок Красногорівка-Мар’їнка (Донецьк), Докучаївськ-Комсомольське, Широкино».

За інформацією Телеграм-каналу, завданням завезених з РФ інструкторів крім набуття бойового досвіду, є «навчання особового складу підрозділів, що знаходяться в обороні, ведення глибокої розвідки позицій противника».
Крім того, проводяться тактичні «навчання окремих механізованих груп раптового прориву оборони противника лобовими атаками». Також, «керівництво» 1 АК «використовує перемир’я для передислокації військ, зміцнення своїх позицій військовою технікою та інженерно-технічними спорудами». За даними ресурсу, ведеться багато будівельних і бетонних робіт на передових позиціях 1 АК.

 
 

peredplata