В УМАНІ ВОДІЮ, ЯКИЙ ВИСАДИВ ДІТЕЙ ПОЛЕГЛОГО ГЕРОЯ, ВЛАШТУВАЛИ «ЕКСКУРСІЮ» НА ЦВИНТАР.

В Умані водій вигнав з автобуса дітей загиблого на фронті героя російсько-української війни Дмитра Пожарського (1983 – 2014). Небайдужі громадяни розшукали чоловіка, домоглися його звільнення, а також вибачень перед родиною вояка
 

Про це повідомляє  Черкаська обласна “Свобода” у Facebook.

 

“7 лютого в Умані водій 17 маршруту відмовився везти дітей загиблого . Не зважаючи на те, що діти показали посвідчення, які гарантують безкоштовний проїзд, водій вигнав їх із автобуса. У салоні було декілька людей, але ніхто не спробував заступитись. Уманські свободівці швидко знайшли перевізника. В результаті водія звільнили та він привселюдно вибачився перед родиною”, – зазначається у повідомленні.

 

Причому вибачався він біля могили Дмитра, додають “свободівці”.

“Ситуація, що трапилась ганебна. Хамство водія до дітей є негідною поведінкою як професіонала та і взагалі як людини. Мені дуже прикро, що люди досі не розуміють ціну мирного життя. Це вже не перший випадок такого відношення водіїв до родин загиблих у російсько-українській війні. Але ми не дозволимо таку поведінку. Нехай це стане уроком для всіх водіїв!”, – налогошують у ВО “Свобода”. 

https://www.umoloda.kiev.ua/number/0/2006/143141/?fbclid=IwAR3h37G2H1hjXxjbrimiq3mjCwAk22N0taGn6o_socT2R-5Ho6UHYTK4KHw

peredplata