ВІЙСЬКОВИЙ ФАХ – ПОЧЕСНО ТА ЦІКАВО. ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Існує стереотип, що бути військовим – це неодмінно тримати в руках зброю, працювати на бойових машинах, керувати кораблями чи літаками. Насправді спектр військових спеціальностей дуже широкий, і частина з них тісно пов’язана з цивільними. Поряд з командирами гармат чи розвідниками у військових вишах і сержантських коледжах юнаків та дівчат навчають за напрямами медицини, психології, журналістики, фінансів тощо. Тут готуютьспортивних інструкторів, програмістів, радіотехніків і навіть музикантів. Перелік спеціальностей настільки великий, що ознайомлюючись з ним, абітурієнти обов’язково знаходять справу до душі – інформує пресслужба Чернівецького ОВК.

Навчанняє безкоштовним,курсанти перебувають на повному державному забезпеченні та отримують стипендію. Вони проживають в комфортних гуртожитках та харчуються за новою, покращеною системою, а по закінченні їм гарантовано працевлаштування.

Випускники військових вишів отримують вищу освіту ступеню «бакалавра» або «магістра». Термін підготовки на посади офіцерського складу становить 4-5 років.Випускники сержантських коледжів отримують диплом  освітньо-кваліфікаційного рівня «Молодший спеціаліст» та навчаються 2,5 роки.

Нагадуємо, цього річ для вступу в військові коледж не вимагається сертифікат із ЗНО.

 

Чернівецький ОВК продовжує відбір кандидатів на навчання до військових вишів та запрошує отримати повну інформацію щодо переліку військових спеціальностей та умов навчання. Звертайтеся до місцевих комісаріатів, або телефонуйте:  0509480349,  (0372)524349.

 

 

 

 

peredplata