CТАНЬ ДЕСАНТНИКОМ, АБО ПОПОВНИ ЛАВИ КНЯЗІВСЬКОЇ ПІХОТИ!

 Більше двох сотень буковинців цього річ стали до лав Збройних Сил. Не зважаючи на те, що в області діють обмежувальні заходи, пов’язані з карантином, охочих стати професійними вояками не меншає. Необхідність захисту країнидосі залишається актуальною,  військові продовжують виконувати завдання як у розташуванні частин, так і на фронті.

          Наразі комісаріати областіпроводять набір в потужні та славетні військові частини, а саме в 14-ту окрему механізовану бригаду іменікнязя Романа Великого, що на Волині та в 80 окрему десантно-штурмову бригаду, підрозділ якої розміщений в нашій області. Частини пропонують бойові та не бойові посади рядового, сержантського тастаршинського складу. Чимало є пропозицій зокрема і для громадян, які не проходили військової служби.

Варто зазначити, що забезпечення військовослужбовців в складних реаліях сьогодення залишається незмінним. Фінансова стабільність, поряд із іншими перевагами, є важливим чинником, який робить військову професію привабливою.Грошове забезпечення військовослужбовця першого місяця служби в 14-ї омбр складає від 10500 грн. Розмір виплат залежить від вислуги, звання та займаної посади. Так, командир роти отримує в середньому від 15000 грн., а на першій та другій лінії в районі ООС від 32000 грн та 21000 грн. відповідно. В десантників, у зв’язку з особливістю виконання завдань, забезпечення є вищим та починається від 12500 грн. в солдатського та від 16000 грн. в старшинського складу.

При укладанні контракту виплачуєтьсягрошовадопомогадо 21000 грн., щорічновиплачується кошти на оздоровлення в розмірі місячного забезпечення.

За рахунок державидля військовослужбовцівпередбаченеречове та продовольчезабезпечення, медичніпослуги,пільгове санітарно-курортнелікування. Проживаннявгуртожиткахтакож є безкоштовним.За бажаннямвійськовослужбовець можеорендуватижитло, отримуючи за цегрошовукомпенсацію.

       Обираючи військову справу ви стаєте на захист миру та спокою українців та маєте можливість забезпечити собі гідне майбутнє.

Звертайтеся до місцевих військових комісаріатів та телефонуйте: 0509480349, (0372)524349.

Прес-служба Чернівецького ОВК

 

peredplata