ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ НАВЧАННЯ У ВІЙСЬКОВОМУ КОЛЕДЖІ

 Юнакам та дівчатам, які досіне визначились із подальшою освітою, пропонуємо ознайомитись з основними перевагами навчання в військових коледжах сержантського складу. Скористуйтесь нагодою прийняти вдале рішення та забезпечити собі гідне майбутнє. Отже, чим привабливе навчання у військових коледжах і чому варто навчатись саме тут:

  • За короткий термін, всього за 2,5 роки, ви здобудете сержантське звання, військовий фах та диплом «молодшого спеціаліста». Є можливість продовжити навчання та отриматизвання офіцера та вищу освіту ступеню «бакалавра» чи «магістра».
  • Навчання є безкоштовним, як і проживання, харчування та медичне забезпечення.
  • Широкий вибір спеціальностей на будь який смак та навчання в кращих військових вишах Львова, Одеси, Харкова чи Полтави.
  • Кожному випускнику гарантоване стовідсоткове працевлаштування. Посадовийоклад командира взводу сержанта становить майжестільки ж як і в командира взводу офіцера – від 15000 грн.
  • Роль сержанта в сучасному війську набуває престижного статусу відповідно до натівських стандартів та надає ряд перспектив і можливостей самореалізації, кар’єрного зростання.
  • Сертифікати із ЗНО не є обов’язковими при вступі цього річ. Їх можна подати за власним бажанням, щоб не складати іспити.

          Документи на вступ до військових коледжів кандидатам потрібно подати до військових комісаріатів за місцем реєстрації. Покваптесь та телефонуйте вже зараз. 0509480349, (0372)524349.

 

 

peredplata