Леонід Кучма припинив роботу в Тристоронній контактній групі в Мінську

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Блюсселя:
-Тяжко навіть уявити скільки біди накоїла ця людина Україні і українцям протягом свого життя. Чи то будучи президентом України, чи то будучи очільником української делегації у Тристоронній контактній групі в Мінську. Адже саме підпис Леоніда Кучми стоїть поряд з підписами терористів Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького під протоколом “Комплекс заходів щодо виконання Мінських угод”.
Хотілося б запитати у Леоніда Кучми: чи він був п’яний, чи у нього на той момент очі повилазили? Зокрема йдеться про 9-й параграф, у якому прописана капітулянтська почерговість виборів на Донбасі: тобто, спочатку вибори, а потім контроль над українським кордоном. Так-так! Це саме і є робота рук Леоніда Кучми. Дивіться самі:
“9. Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України у всій зоні конфлікту, яке має розпочатися в перший день після місцевих виборів і завершитися після всеосяжного політичного врегулювання…”.
Тепер Кучма вмиває руки, а ми наразі самі мусимо розсьорбувати ту кашу, яку напару заварили Леонід Кучма та Петро Порошенко. І їм, як виглядає, за це нічого не буде.
Нового главу української делегації в Тристоронньої контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі буде названо найближчим часом. Але, по-суті, процес візьмуть у руки з українського боку керівник ОП Андрій Єрмак та міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. Як говориться: з вогню та в полум’я!
Зображення може містити: 1 особа, текст
 
 
 
 

peredplata