У домівки Українців знову постукало велике горе.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає
-У Харківській області України при заході на посадку розбився військовий літак Ан-26. На борту знаходилися курсанти університету ВПС України. У МВС повідомляють, що загинули 22 людини. На борту перебували 28 осіб. Двоє госпіталізовані, пошуки тих, що вижили тривають.
У літаку знаходилися військові льотчики і курсанти інституту повітряних сил імені Кожедуба. За попередніми даними, на борту перебувало 28 осіб. Станом на 22:00, за даними держслужби з НС, підтверджена загибель 22 осіб. Двоє вижили були відправлені до лікарні у важкому стані. Рятувальники продовжують розбирати розбитий фюзеляж літака і шукати інших загиблих і постраждалих.
Крах Ан-26 сталася під час навчально-тренувального польоту, повідомили в Раді національної безпеки і оборони України.
Двоє постраждалих госпіталізовані з “важкими великими опіками”, сказав Інтерфаксу директор Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта.
Президент України Володимир Зеленський заявив, що в суботу відправиться в Харківську область.
“Терміново створюємо комісію для розслідування всіх обставин і причин трагедії. Відповідне доручення дав прем’єр-міністру. На місці вже працює пошукова команда. Завтра буду в Харківській області”, – написав Зеленський в своєму телеграм-каналі.
Держслужба з надзвичайних ситуацій України також повідомляє, що в результаті аварії літака загинули 22 людини.
Літак розбився на 530 кілометрі траси Київ – Харків поруч з дорогою, він відразу загорівся, пише “Українська правда”.
Одна iз версiй катастрофи – помилка екіпажу. Автомобільна дорога була прийнята за злітно-посадкову смугу. Автор цієї божевільної версії відомий фейкомет Анатолій Матіос.
Зображення може містити: надворі
 
 
 
5
 

peredplata