Більше 700 буковинців поповнили лави переважно бойових військових частин ЗСУ

Стати військовим без досвіду служби –  не проблема

Від початку року більше 700 буковинців вдягли однострій та поповнили лави переважно бойових військових частин ЗСУ. Не кожен з них мав бойовий досвід, чи то проходив колись службу,  проте це не стало на заваді стати військовослужбовцем.

Сьогодні майже кожен бажаючийпочати військову кар’єру має змогу всього за кількамісяців в навчальному центріздобутивійськово-облікову спеціальність та стати в стрій бригади. Для цього потрібно звернутись до комісаріату, підтвердити свою придатність до військової служби, визначитись з подальшим фахом та частиною.

Посади екіпажів бойових машин, командирів відділень,тощо пропонуютьбуковинцям окремі частини 10 гірсько-штурмової бригади, розташовані в нашій області, а також Закарпатська 128 гірсько-штурмова бригада. Є пропозиції і для охочих проходити службу в Чернівецькому підрозділі 80 десантно-штурмової бригади.

Фінансове забезпечення гірських штурмовиків та десантників на 23% вище ніж в інших частинах. Як приклад, навідник отримує від 13000 грн. в розташуванні частини. В районі проведення ООС виплачується щомісячна винагорода – на другій і першій лініях відповідно 6500 грн. і 17000 грн., а також додатково запроваджені цього річ виплати в розмірі 5000 грн.

Військові забезпечуються речовим майном, харчуванням, безкоштовним медичним обслуговуванням, в тому числі пільговим курортно-санаторним оздоровленням. А також мають гарні перспективи для самореалізації та професійного розвитку.   

 Військова служба за контрактом – це не завжди легко, проте завжди цікаво,надійно, а головне – гідно. Прийняти рішення для здійсненняпозитивних і важливих змін у власному житті можна вже сьогодні.

        Більше інформації отримайте за телефонами:  0509480349,  (0372) 524349.

 

 

 

 

 

peredplata