На Буковині до 10 років позбавлення волі засуджено учасника  «ДНР»

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури проголошено вирок учаснику терористичної організації                                (ч. 1 ст. 258-3 КК України).    

Шевченківський районний суд м. Чернівці засудив вказаного громадянина до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За даними слідства, з вересня 2014 року по теперішній час,  24-річний житель Донецької області бере активну участь в бойових діях проти військовослужбовців Збройних Сил України в складі терористичної організації  «ДНР». Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

Зокрема, був учасником  бойових дій проти Збройних Сил України поблизу Донецького аеропорту, н.п. Ясинувата, Дмитрівка, Красний Партизан, Піски та м. Авдіївка Донецької області.

      Спеціальне досудове розслідування  у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБ України в Чернівецькій області.  

    Початок строку відбування покарання правопорушника обчислюватиметься з дня його затримання та приведення вироку до виконання.                                 

peredplata