Риторикою Байдена і Путіна задоволений!.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Посол Росії у Вашингтоні Анатолій Антонов у суботу відбуде до Москви для консультацій, аби обговорити майбутнє російсько-американських відносин, які різко погіршились після того, як Джо Байден назвав Володимира Путіна “вбивцею”.
Також Джо Байден заявив в інтерв’ю телеканалу ABC News, що Володимир Путін “поплатиться” за втручання у вибори США у 2020 році. (https://abcnews.go.com/…/biden-putin-pay-price-trump…).
Дещо раніше американська розвідка опублікувала для Білого дому, сенату і конгресу США доповідь про те, що Росія та Іран намагалися вплинути на результат президентських виборів 2020 року.
У відповідь на це кремлівський прес-секретар Дмітрій Пєсков заявив, що в історії російсько-американських відносин ніколи не було таких заяв, як заява Байдена: “Джо Байден не хоче покращувати відносини між Москвою і Вашингтоном. Заяви президента США дуже погані. В історії російсько-американських відносин ніколи нічого подібного не траплялося”, – сказав Пєсков.
До вербальної “перестрілки” сьогодні долучився і сам Володимир Путін: “Що стосується заяви мого американського колеги. Ми дійсно, як він сказав, з ним особисто знайомі. Що б я йому відповів? Я б сказав йому:” Будьте здорові “… Кажу це без іронії і без жартів”, – сказав Путін 18 березня під час зустрічі з представниками громадськості Криму і Севастополя.
“Хто як обзивається, той сам так називається”, – додав президент РФ.
Тепер з нетерпінням чекаю відповіді Джона Байдена. Тільки вже не на словах, а на ділі.
Video: Biden says Putin will ‘pay a price’ for trying to help Trump win election
 
 
ABCNEWS.GO.COM
Video: Biden says Putin will ‘pay a price’ for trying to help Trump win election

peredplata