Якась дешева розводка СБУ, яке просто займається окозамилюванням

Це ПВК діє вже кілька років, в основному на території Польщі. Абсолютно відкрито тренує людей, як в Україні, так і в Польщі, яка входить до Євросоюзу. Чомусь поляки не вважали її якоюсь нелегальною організацією. Це звичайна міжнародна практика і ніякого секрету тут немає.
Якщо СБУ хоче розправитися з НАБУ та його представником Шевченком, нема чого вигадувати ці байки. Це звичайна помста корупціонерів і головної корупційної організації в Україні — СБУ.
НАБУ і Вищий Антикорупційний суд як кістка в горлі застрягла у багатьох корупціонерів, і вони шукають будь-який привід з ними розправиться. Так, вони недостатньо сильні. Так, керівництву НАБУ можуть бути пред’явлені обґрунтовані претензії, так, хочеться отримати від них більше результатів. Але вони точно захищені від корупції, а всі інші правоохоронні органи глибоко корумповані. Якщо не буде НАБУ – буде СБУ, яке саме по собі є головним розсадником корупції, головним ворогом економічного розвитку України, так само як і одним з основних підривників безпеки України.
По-хорошому організацію, яка вигадує такі дурниці, потрібно просто прикрити. Свого часу в Грузії я закрив Міністерство безпеки і від цього, запевняю вас, в Грузії стало тільки безпечніше. Вони теж мені розповідали ось таки байки перші шість місяців мого президентства, поки я не вирішив їх закрити.
Переконливо і щиро раджу Президенту Зеленському гнати в шию таких «зхисничків» національної безпеки. Тому що вони ні до чого хорошого ані його, ані українську державність не доведуть.
Б’юся об заклад, що ця справа, як і багато інших, закінчиться нічим і виявиться пшиком. Просто вона була створена для якихось конкретних цілей в даний момент і для конкретних політичних ігор напередодні обговорення закону про НАБУ у Верховній раді.
Такі брудні методи застосовуються в Російській федерації, застосовувалися в Радянському союзі, і це звичайна практика авторитарних недемократичних країн. Я все-таки про Україну набагато кращої думки, і мені б не хотілося, щоб тут впроваджувалися методи нашого ворога.

peredplata