Увага!!! Дезінформаційна атака Міноборони Росії!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:
-Сьогодні російські ЗМІ з посиланням на Міноборони РФ поширили неправдиві чутки про те, що російський винищувач здійснив три упереджувальні удари в напрямку британського есмінця “Дефендер”, який, начебто, увійшов до Чорного моря у районі мису Фіолент поблизу Криму.
Однак Великобританія спростувала російські повідомлення про те, що військові Росії здійснили попереджувальні постріли по британському міноносцю в Чорному морі. Ця інформація не відповідає дійсності!
Інформаційний вкид був здійснений з метою дискредитації та створення інформаційних перепон для початку морських навчань Sea Breeze – 2021 в Україні, які мають стартувати 28 червня. В українсько-американських військових навчаннях Sea Breeze у 2021 році буде рекордна кількість учасників — загалом 32 країни з шести континентів.
Росія сьогодні звернулась із ультимативним закликом до США і України, аби вони скасували заплановані навчання Sea Breeze – 2021.
Дуже прикро, що не лише українські інформаційні помийки клюнули на цю дешеву дезинформацію, але і поважні загальнонаціональні ЗМІ України.
На зображенні може бути: океан
 
 
 

peredplata