Буковинцям пропонується служба у військових частинах західних областей та в межах Чернівецької області на різноманітних посадах, зокрема, і пов’язаних з цивільними

ЯК ШВИДКО ЗДОБУТИ ВІЙСЬКОВИЙ ФАХ ТА УКЛАСТИ КОНТРАКТ

В ЗСУ ГРОМАДЯНАМ БЕЗ ДОСВІДУ СЛУЖБИ

 Звертаємо увагу громадян на можливість укласти контракт в Збройних Силах України навіть за відсутності досвіду військової служби та участі в бойових діях. Багато чоловіків та жінок приходять в армію з цивільним фахом, або лише свідоцтвом про повну загальну середню освіту. Їм надається змога здобути військово-облікову спеціальність за два-три місяці в навчальних центрах.

Буковинцям пропонується служба у військових частинах західних областей та в межах Чернівецької області на різноманітних посадах, зокрема, і пов’язаних з цивільними.

Охочим поповнити військо потрібно звернутись до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, де фахівці допоможуть визначитись із майбутньою посадою та місцем служби. Після співбесіди кандидат подає відповідні документи, проходитьпрофесійно-психологічний відбір та медичне обстеження.

При укладанні першого контракту надається допомога від 18160 гривень залежно від звання. Грошове забезпечення рядового складу становить в середньому від 11000 гривень, в гірських штурмовиків та десантників –  13000 гривень. Під час виконання завдань на другій і першій лініях в районі проведення ООСвояки отримують щомісяця додатково – 6500та 17000 гривень відповідно, та від 5000 гривень за умов відсутності дисциплінарних порушень.Так, грошове забезпечення рядового механізованої бригади з невеликим терміном вислуги на передовій складає від 33000 гривень.

Контрактники за рахунок держави забезпечуються речовим майном, харчуванням, медичним обслуговуванням та пільговим курортно-санаторним відпочинком. Щорічно отримують кошти на оздоровлення в розмірі місячного заробітку.

Протягом всього терміну служби за офіційно працюючими особами зберігається посада та середня зарплатняна попередньому місці роботи.

Детальніше про укладання контракту можна ознайомитись в територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (раніше військові комісаріати)  за місцем реєстрації, а також отримати консультацію за телефонами: 0509480349, (0372)524349.

Прес-служба Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

Фото: 24 окрема механізована бригада імені короля Данила

 

 

peredplata