Росія розпочала військові навчання біля українських кордонів.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-У Росії стартували військові навчання в Південному військовому окрузі, що межує зі східним кордоном України. Вони відбуватимуться одразу на 30 полігонах.
Про це повідомила прес-служба Південного військового округу Росії.
Понад 10 тисяч військовослужбовців у складі батальйонних тактичних груп (БТГр) мотострілецьких з’єднань Південного військового округу (ЮВО) здійснили марші до районів загальновійськових полігонів.
У польових умовах розпочнуть зимовий період навчання нового навчального року близько третини підрозділів усіх з’єднань та військових частин ПВО. Бойове злагодження відділень, розрахунків та екіпажів організовано у складі першого навчального модуля більш ніж на 30 загальновійськових полігонах. При цьому на базі основних полігонів для розміщення особового складу розгорнуті автономні польові табори АПЛ-500, у тому числі на полігонах Прудбой у Волгоградській області, Ашулук – в Астраханській області, Тарське – у Північній Осетії, Миколо-Олександрівський – на Ставропіллi, Кадамовський та Кузьмінський – у Ростовській області та Опук – у Криму. Також вперше стартували навчальні заняття на новому полігоні Нестерівський в Інгушетії та Даниловський полігоні у Волгоградській області.
Для решти підрозділів заняття зимового періоду навчання розпочнуться у пунктах постійної дислокації – у навчальних класах та на наказарменній навчально-матеріальній базі – у складі другого та третього навчальних модулів.
Модульна система навчання, організована на ротаційній основі, забезпечує комплексну підготовку всіх підрозділів протягом кожного місяця.
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
 
 
 

peredplata