Ці два старі політичні аферисти вважають українців ідіотами

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Розіграли спектакль зі збройною ескалацією довкола кордонів України, а потім як на базарі розпочали торги: Росія не нападатиме більше на Україну, а США за це не впроваджуватимуть нові санкції проти “Північного потоку – 2” та не посилюватимуть фінансово-економічні санкції. Обидва гравці-картярі залишились при своїх “козирях”.
А що Україна? Її, розіграти цю партію, два старі дідугани навіть не запрошують. Хоча Байден з Вашингтону все ще продовжує заспокоювати Київ і вдавано погрожувати Москві. Мовляв, якщо Росія вдасться до нового вторгнення, то санкції будуть невідворотні.
Слухайте, кого ви дурите? Якщо Росія розв’яже повномасштабну війну проти України і підніме в небо свої бомбардувальники і винищувачі – нікого вже не “гойдатимуть” ваші санкції, трубопроводи, свіфти… Україна повстане, і на захист піднімуться всі до одного українця. І доки ви впроважуватимете свої хвалені та “грізні” санкції – Україна стікатиме кров’ю!
Ці санкції повинні бути впроваджені вже! Україна втратила на разі свій Крим і Донбас, а головне, ця війна вже забрала життя понад 14 000 синів і дочок України. Сотні тисяч залишились каліками, а ще сотні тисяч українців залижились без даху над головою. Яка іще ескалація з боку Росії щодо України вам потрібна, аби нарешті увесь світ запровадив проти Росії не косметичні, а реальні санкції та ембарго?
Ви безсовісні і цинічні брехуни!
На зображенні може бути: 2 людини та люди стоять
 
 
 

peredplata