Київ чинить опір.

Я цю ніч чергувала, тому валюсь з ніг. Але не можу не написати.
Київ сьогодні знову проснувся від вибухів в районі 5 ранку. Але цього разу ми вже були готові, знали куди йти. ППО далі працює відмінно. Дякую!
Тероборона Києва поповнилася великою кількістю добровольців. Ви б бачили ці обличчя! Багато тероборонівців зараз патрулюють Київ. Щоб недопустити терактів і провокацій.
Весь світ на вухах, ми зуміли їх розбудити.
Із того, що запам.яталось:
1. я сьогодні намагалась пояснити західним журналістам, де саме зловили орків. Оболонь! молодці! we don’t have Russian soldiers in Kyiv, however, we have some Russian corpses.
2. Як влучно підмітив Volodymyr Viatrovych – наші вороги гинуть темпом (1000 шт/день ). Таким темпом за 2 тижні вони переплюнуть свої втрати в Афганістані.
3. Відчуття в теробороні – це наш новий Майдан. Тільки одразу озброєний і добре організований. Я була вражена спостерігати як мирні і офісні чоловіки, взявши в руки зброю, змінюються на очах.
4. Це перший раз ти в бомбосховище ідеш, здригаючись. На 3-4-8 раз ти уже сприймаєш це як частину рутини.
5. Те саме стосується ваги автомата. Спершу він жах який важкий. А вже ввечері, зриваючись у бомбосховище, я на мить подумала, що не дай Бог забула автомат. Але ні, він висів на плечі, там де і рюкзак. Але я вже просто не відчувала його ваги.
6. Треба підтримувати рідних і друзів. Ніколи не знаєш, коли на них накотиться страх чи розпука. Тому краще просто періодично виходьте на контакт і підбадьорюйте. Дітям, навіть тим, хто уже давно не діти, а підлітки, дуже подобається, коли їм на ніч читають книжки. Хай навіть по телефону. Це заспокоює.
7. Я так була рада побачити всіх своїх з Майдану. Свої! Навіть їхній голос заспокоює. А коли вони починають посміхатися, з.являються сили, про які навіть не здогадувався. Дякую!
Подяка:
1. Нашим воїнам. Ви неймовірні. Я вами пишаюсь! Слухайте, ви справді круті. Так наваляти їм. Дякую!
2. Окрема подяка всім, хто забезпечує протиповітряну оборону. Мені хочеться потиснути кожному з вас руку. Дякую. Завдяки вам ми можемо спокійно робити свою роботу. І ми разом наближаємо день нашої перемоги.
3. Нашим дипломатам і всім, хто виходить в ефір західних медіа. Те, що зранку здавалося майже неймовірним – під вечір ми таки дотискуємо SWIFT. Дуже добре.
4. Нашим союзникам. У нас тепер є чим збивати ворожі літаки і ракети.
5. Діаспорянам, які активно включились в роботу і тиснуть усюди, де можуть, щоб допомогти нам закрити небо і скоротити кількість цивільних жертв. Дякую вам, рідні. Разом – ми ого-го яка сила!
всіх обіймаю!

Леся Оробець

У Київському метро, ​​яке зараз використовується, як бомбосховище, 2 години тому народилася дитина 💙💛
Україна є, була і буде! Слава Україні!

peredplata