ЗЕЛЕНСЬКИЙ У ТУРЕЧЧИНІ ЖИВ У ВІЛЛІ ЗА 40 ТИСЯЧ ЄВРО ЗА ТИЖДЕНЬ

Вілла у турецькому місті Бодрум, де жив комік Володимир Зеленський, обраний президентом України, коштує 40 тисяч євро на тиждень.

Про це повідомила кореспондентка “Прямого” з Туреччини.

Як раніше вдалося дізнатися, Володимир Зеленський з родиною два дні перебували за 35 кілометрів від міста Бодрум – в одному з розкішних п’ятизіркових готелів на узбережжі моря. Як пишуть місцеві ЗМІ, Зеленський зупинився на одній з так званих “президентських” вілл у цьому готелі.

За інформацію “Прямого”, Зеленський всі два дні перебував у готелі, єдиний виїзд його стався саме у той день, коли він смажив м’ясо у ресторані. Як розповіли мешканці Бодрум, як тільки Зеленський прибув у місто, всі знали, що тут перебуватиме віп-персона, через підвищення заходів безпеки.
Також кажуть, що у готелі Зеленського було посилено охорону. Серед них були охоронці президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана.
За словами адміністраторів готелю, він був записаний у їхній базі як інкогніто, а прості співробітники закладу його побачити не могли – була окрема людина, яка займалася його поселенням у віллу і здійсненням його інших забаганок.

 

Раніше Володимир Зеленський звинуватив Центральну виборчу комісію, що та “не віддає йому булаву”, тобто затягує з оголошенням його президентом України. У відповідь заступник голови ЦВК Євген Радченко спростував безпідставні звинувачення кандидата в президенти Володимира Зеленського щодо затягування оголошення результатів виборів.

Головний редактор РБК-Україна Сергій Щербина заявив, що кадрових рішень щодо президентських призначень у Зеленського досі немає.

Як заявив політолог Тарас Чорновіл, Володимир Зеленський має зобов’язання тільки перед тими, хто фінансував його кампанію і створював певний медіаресурс.

Нагадаємо, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз заявив, що у новообраного президента України Володимира Зеленського відсутнє розуміння реальності та реальних загроз.

peredplata