.Рабінович і Медведчук зустрілися з Карпюком у Москві, подарували сала та пообіцяли познайомити з Кивою

На YouTube-каналі кума Путіна Віктора Медведчука опублікували відео, де останній разом із співголовою «Опозиційної платформи – За життя»  Вадимом Рабіновичем відвідав Миколу Карпюка. В’язень Росії перебуває нині у лефортівському СІЗО.

На відео Вадим Рабінович дістає Карпюку з пакета сало та пояснює:

Сала с Палтави копченає на настаящем сенє. Но єво нада єсть с украінскім хлєбам.

Український хлід був у комплекті з салом.  

Спершу діалог вів Вадим Рабінович. Він сказав, що за зустріч і сало треба дякувати Медведчуку, адже той дві ночі не спав за роботою, аби потрапити на зустріч з Карпюком.

Далі Рабінович сказав, що разом із Карпюком будуть відбудовувати  Україну та пообіцяв познайомити Миколу «с нашим Кивой», тобто з лідером Соціалістичної партії Іллєю Кивою.

Далі в діалог входить Віктор Медведчук. Демонструє знання української мови кращі, ніж у президента України:

У нас непочатий край роботи. Нова влада. Якби була стара іншою, то звільнили б набагато раніше.  Але стара влада не була зацікавлена. Безумовно нова вже багато чого зробила. Намагається відновити відносити хоч в якійсь там мірі з Росією.

Далі Медведчук довго пояснює Карпюку, що народ України розділений, і вся політика попередньої влади базувалася на просування інтересів одного лише Львова. Захвату на обличчі в’язня під час розмови помітно не було.

Окрім Карпюка голови «ОПЗЖ» зустріжилися з в’язнем Станыславом Клихом.

Далі Віктор Медведчук дав коментарі журналістам. Сюжет з’явився на його каналах «112», News One, Zik, а також на Россия 1.

В коментарі голови проросійської опозиційної партії розповіли, що нині Україна значно просунулася в напрямку обміну полоненими. Останній ввеликий обмін був у грудні 2017 року.

Влад ПєрязєвРадіо Трек

peredplata