До відома буковинців, які хочуть одружитись. Як подати заяву під час карантину

ПРИЙОМ ЗАЯВ НА РЕЄСТРАЦІЮ ШЛЮБУ У ПЕРІОД КАРАНТИНУ

У період карантинних обмежень подати заяву на реєстрацію шлюбу можна не виходячи з дому. Здійснити ц еможна через веб-портал «Звернення у сфері державної реєстрації актівцивільного стану».

У разі неможливості подати заяву через вебпортал (у тому числі з накладенням кваліфікованих електронних підписів) з 08.04.2020 прийом громадян здійснюватиметься за попереднім записом по телефону відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

Актуальну інформацію щодо контактних даних відділів державної реєстрації актів цивільного стану можна знайти у підрубриці «Територіальні органи» рубрики «Структура» головноїсторінкиофіційного вебсайту МіністерстваюстиціїУкраїни та відповіднихофіційних вебсайтах міжрегіональнихуправліньМіністерстваюстиції».

Буковинці можуть знайти відповідну інформацію на сайті Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції  (м. Івано-Франківськ) https://www.zakjust.gov.ua/.  Проконсультуватися також можна за телефонами відділу ДРАЦС у Чернівецькійобласті (0372) 57-35-12, 52-53-25, електронна адреса – vcs@cv.drsu.gov.ua

 

Нагадуємо, що у періодзагостреноїепідеміологічноїситуації та для запобіганнярозповсюдженнягостроїреспіраторноїхвороби COVID-19, спричиненоїкоронавірусом SARS-CoV-2, прийомгромадян проводиться за наявності у них індивідуальнихзасобівзахисту – масок/респіраторів.

Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ)

peredplata