Ехо кризи: кількість мільйонерів в Україні за рік зросла на 1200 осіб

Ехо кризи: кількість мільйонерів в Україні за рік зросла на 1200 осібБільше 7,3 тис. осіб задекларували дохід, що перевищує 1 млн грн. Про це повідомив заступник голови Державної податкової служби України Олександр Клименко під час оперативної наради

\”Найбільша кількість мільйонерів, за підсумками кампанії декларування, зафіксовано в Києві (894 людини), Дніпропетровській (681) і Донецькій (524) областях. В цілому по Україні дохід понад 1 млн грн. за 2010 рік задекларували 7311 громадян\”, – відзначив заступник голови ДПС.

Крім того, він додав, що значна частка отриманого доходу припадає на інвестиційний прибуток від здійснення платником податку операцій з цінними паперами та корпоративними правами, угод купівлі-продажу нерухомого майна, а також отримання іноземних доходів.

\”Ми маємо значний приріст мільйонерів за результатами декларування. У минулому році їх було 6155 людей\”, – додав Клименко.

Таким чином, за рік кількість мільйонерів в Україні офіційно зросла на 1200 осіб.

Примітно, що зростання кількості мільйонерів супроводжується чутками про початок нової хвилі кризи. При цьому, наслідки кризи 2008 року Україна ще не подолала і в деяких галузях економіки буде долати ще багато років.

Як повідомлялося раніше, в Раді відзначають, що криза для мажорів в Україні закінчилась.
Джерело

peredplata