В Чернівцях пройде відкрита дискусія «Зупинимо туберкульоз в Україні»

Благодійний фонд «Інтелектуальна перспектива» висловлює Вам свою повагу та запрошує до участі у відкритій дискусії «Зупинимо туберкульоз в Україні», яка запланована в Чернівцях на п’ятницю, 14 вересня 2012 р.

Під час дискусії ми маємо намір обговорити такі питання:

– Як проблеми у боротьбі з епідемією туберкульозу можна вирішити силами місцевої громади, і чому вона повинна цим опікуватися?
– Які організації, установи чи середовища можуть сприяти боротьбі з епідемією?
– Які форми співпраці між органами місцевої влади, закладами охорони здоров’я, громадськими організаціями та ЗМІ можуть допомогти в боротьбі із епідемією?

До участі в розмові ми запрошуємо представників медичних, ділових, управлінських, релігійних та медійних кіл Буковини. В дискусії також братимуть участь експерти БФ «Інтелектуальна перспектива», що опікуються адвокаційними проектами в регіонах України. Це проекти, які сприяють конкретним прикладам співпраці влади, громадських організацій та преси в різних регіонах України.

Загальною метою таких заходів є привернення уваги як людей, які ухвалюють рішення (політики, чиновники, представники інших організацій) так і широкої громади заради досягнення спільної мети – подолання епідемії туберкульозу в Україні.

Організатори очікують, що круглий стіл допоможе знайти конкретні рішення, реалізація яких здатна покращити ситуацію в області. Результати обговорення також ляжуть в основу пропозицій донорським організаціям, що реалізовуватимуть проекти технічної допомоги в Україні наступного року.

Круглий стіл відбудеться 14 вересня о 15:00 у конференц-залі готелю «Буковина» (вул. Головна, 141). Орієнтовна тривалість – 2,5 години.

peredplata