Стерелізацію безпритульних собак продовжено

В звязку із надзвичайною актуальністю проблеми безпритульних собак у нашому місті Чернівецька обласна громадська організація “Захист тварин” вирішила продовжити безкоштовну стерилізацію безпритульних собак до 31 грудня 2015 року. Раніше усі заходи планувалося завершити до 18 жовтня, проте на адресу різноманітних громадських організацій продовжують поступати скарги та тривожні повідомлення від громадян, себто проблема ще себе не вичерпала.

\”Захист тварин\” повідомляє, що вони цілком безкоштовно можуть не лише стерелізувати чотирилапого безхатченка (в той час, як у ветклініці подібна операція вартувала б близько трьохсот гривень), а й вилікувати його від паразитів та вакцинувати від сказу. Більше того, доставку собаки до ветклініки активісти беруться власноруч, зателефонувавши та записавшись за номером +38(050)7858195.

Нагадуємо, що заходи щодо стерелізації безпритульних собак здійснюється в рамках транскордонного співробітництва “Захист кордонів від небезпек, що поширюються безпритульними тваринами\” за фінансової підтримки Європейського Союзу.

peredplata