У Чернівцях оголосили конкурс учасників різдвяного ярмарку

З метою збереження національних традицій, створення святкової атмосфери відпочинку, в рамках новорічно – різдвяних свят з 19 грудня 2015 року до 20 січня 2016 року на площі Соборній міста Чернівців проводитиметься Різдвяний ярмарок. Про повідомляє прес-служба міської ради.

До участі у Конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності та майстри народних ремесел для здійснення новорічно-різдвяної торгівлі:

• сувенірною продукцією (вироби з глини, вовни, шкіри, лози, дерева, металу тощо); товарами для дітей (іграшки, новорічні прикраси); подарунками, книгами тощо;
• хлібобулочними, кондитерськими виробами та оригінальними святковими смаколиками (солодощі, вироби з шоколаду та карамелю, пампухи, пряники, печиво, прикрашені візерунками з новорічно – різдвяною тематикою);
• продукцією бджільництва.
• продукцією ресторанного господарства (страви національних кухонь);
• глінтвейн, гарячими напоями (чай різноманітних смаків, кава, гарячий шоколад тощо).

Бажаючим взяти участь в Різдвяному ярмарку, просимо звертатися в департамент економіки міської ради для оформлення заяви встановленого зразку (м.Чернівці, вул. О.Кобилянської 3, каб. №№ 4, 9; контактні телефони: (0372) 526425, 553667).

Оцінку поданих пропозицій здійснюватиме Конкурсна комісія відповідно до Положення про проведення конкурсу відбору осіб для обслуговування відвідувачів Різдвяного ярмарку, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.11.2014 р. № 592/18.

Заяви на участь у Конкурсі приймаються з 16 листопада по 7 грудня 2015 року включно. Конкурсна комісія не розглядає пропозиції, які надіслані або подані після закінчення встановленого терміну прийому заяви.

peredplata