ФСК \”Буковина\” підписав чотирьох нових гравців

ФСК "Буковина" підписав чотирьох нових гравців\”Буковина\” підписала контракти з захисниками Миколою Жовтюком та Ігорем Носарєвим, а також нападниками Юрієм Періним та Андрієм Кохманом.

Водночас, чернівецьку «Буковину» залишив півзахисник Роланд Расель Білала (16.12.1990). У сезоні – 2015/2016 футболіст зіграв за буковинську команду 13 матчів, у яких забив 4 голи.

Микола Жовтюк вже захищав кольори чернівецької команди. У 2014-2015 роках Микола провів за \”Буковину\” 28 офіційних матчів (1 гол) та був капітаном колективу з Чернівців. Цього сезону Жовтюк грав у рівненському \”Вересі\”, де йому також довірили капітанську пов\’язку.

Одноклубником Жовтюка у \”Вересі\” був Ігор Носарєв, Перін захищав кольори \”Інгульця\” з Петрового, а Кохман – стрийської \”Скали\”

Найближчий матч за участю \”Буковини\” відбудеться 13 лютого. Місцевий ФСК зіграє контрольний матч із колективом «Нива» (Вінниця). Ця команда, яку тренує Володимир Рева, прагне поновити свої виступи на професійному рівні. Матч відбудеться на вінницькому СК «Нива».

peredplata