Цього року у Чернівцях розпочав власну справу 301 підприємець

Упродовж двох місяців цього року в Чернівецькій ОДПІ взято на облік 301 новоствореного суб’єкта господарювання (в т.ч. 64 – юридичних осіб, 10 відокремлених підрозділів та 227 фізичних осіб – підприємців). Про це повідомляє відділ організації роботи Чернівецької ОДПІ.

Загалом станом на 01.03.2016р. на обліку в Чернівецькій ОДПІ перебувають 33987 платників (в т. ч. 9117 – юридичних осіб та 24870 – фізичних осіб – підприємців).

Крім того, у Чернівцях 238 осіб здійснюють незалежну професійну діяльність: 185 адвокатів, 47 приватних нотаріусів та 6 арбітражних керуючих.
Нагадуємо, що загальною передумовою реалізації права на підприємницьку діяльність є державна реєстрація, тобто діяльності кожного господарюючого суб’єкта, фізичної чи юридичної особи передує обов’язковий етап легалізації підприємницької діяльності.

Чернівецька ОДПІ запрошує усіх представників легального бізнесу до співпраці, зі свого боку – обіцяємо завжди допомагати як теоретичними знаннями податкового законодавства, так і практичними навичками їх застосування.

peredplata