Кожен третій платіж за комуналку буковинці оплачують через Приват24

Кожен третій платіж за комуналку буковинці оплачують через Приват24​Від початку 2016 року через ПриватБанк буковинцями були здійснено більше 280 тисяч комунальних платежів на загальну суму майже 74 млн грн (станом на 1 серпня 2016 року).​ ​
Кількість платежів зросла на 60% в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року, а загальна сума платежів збільшилася на 117%.

“Сучасні сервіси ПриватБанку поступово змінюють звички наших громадян, – каже керуючий Чернівецькою філією ПриватБанку Євген Маховіков. – Збільшення загальної кількості платежів, які були сплачені саме через ПриватБанк, свідчить про те, що буковинці все частіше обирають зручність, комфорт та економію. Не дивним є і абсолютне домінування Приват24 в якості найбільш популярного каналу для оплати рахунків”.

Частіше за все буковинці оплачували платіжки саме через Інтернет-банк Приват24 – 95 тис. платежів на суму майже 26 млн грн. Майже однакову кількість платежів – по 92 тис. – було здійснено через термінали самообслуговування та в касах відділень, на суму 25,8 та 23,2 млн грн відповідно. Платежі з мобільного додатку Приват24 сягнули показника в 7 тисяч платежів на суму 2.3 млн грн.

Нагадуємо, що до 30 вересня в ПриватБанку триває акція “Ноутбук за комуналку”. Щоб взяти участь в акції, необхідно зареєструватися на спеціальній сторінці та оплатити будь-які комунальні платежі в Приват24 на суму більше 50 грн. Чим більше платежів, тим більше шансів виграти ноутбук!

peredplata