Невже буковинець Бурбак стане тушкою? БУРБАК каже, що це неправда!

Невже буковинець Бурбак стане тушкою? БУРБАК каже, що це неправда!На цьому тижні чекаємо на нових «тушок»! (прізвища і ганьба)

Про це повідомляє один із відомих політтехнологів в Україні заступник глави Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий. За його інформацією, саме на цьому тижні знімуть свої маски чергові «тушки». Ось, що він повідомляє на своїй офіційній сторінці в Фейсбук :

«Отже, на цьому тижні будуть нові тушки. Хто конкретно — точно стане відомо в четвер-п’ятницю. Завтра на засіданні ВР жодного новотушкованого прізвища ми не почуємо, оскільки регіоналам важливі голосування за євроінтеграційні законопроекти. Тому парламентська більшість уникатиме конфліктів.
Сміх і сльози — риги стали палкими «євроінтеграторами», їм справді вона потрібна, бо це єдиний шлях до незалежності внутрішньої олігархії від російського бізнесу, який однозначно переміг би у війні капіталів — відтак лише геополітичним вектором влада може врятувати олігархів.
Щодо прізвищ потенційних тушок. Є велика ймовірність, що ними стануть наступні персонажі:
Фаєрмарк, Дзендзерський, Донець, Бурбак, Петренко, Павелко, Купрейчик. Всі з фракції «Батьківщина».
Цікаво, що на цей раз говоритиме Яценюк? Багато моїх знайомих голосували за «Батьківщину». Задоволені?

Щодо першої персони то ця інформація пройшла в ЗМІ, ще 25 квітня. Ось, що пише місцевий одеський сайт Odessit.ua

«Сегодня в СМИ прошла информация о том, что фракцию ВО «Батькивщина» покинет одесский нардеп, заместитель главы облорганизации «Фронта Змин», совладелец «Стальканата» Сергей Фаермарк

Невже буковинець Бурбак стане тушкою? БУРБАК каже, що це неправда!.

Об этом сообщил глава комитета по вопросам свободы слова и информации Верховной Рады Николай Томенко.

В принципе, исход Сергея Фаермарка скорее закономерен. Как производственник, как экономист Сергей Фаермарк не может долгое время заниматься играми в полит-шоу под названием «Вставай, Украина!». Это – политик дела, прагматик, а не производитель популистских лозунгов.

Но, если выход Сергея Фаермарка из фракции «Батькивщина» состоится, то вряд ли он уйдет из политики, хотя бы местной. Поскольку с 2009 года он, вместе со своим партнером по бизнесу, председателем Одесской облорганизации «Фронта Змин», совладельцем «Стальканата» Владимиром Немировским, проделал колоссальную работу в области партийного строительства, в том числе по поглощению Одесской областной организации «Батькивщина». А один раз поняв, что политика – это такая тонкая вещь, которая не видна простому глазу, полностью уйти из нее уже невозможно.»

Щодо другого «зайця» із того ж вагону пана Дзензерського, то він ще місяць тому мав наміри непомітно відійти від своїх обіцянок і покинути ОО. Про його плани на майбутнє, один із перших вже повідомляв відкрито Олег Ляшко » Тоді ексклюзив для Вас. За моєю інформацією, наступна тушка — Денис Дзендзерський«

Невже буковинець Бурбак стане тушкою? БУРБАК каже, що це неправда!

Тетяна Донець, політик, яка полюбляла ходити в футболці із зображення ув’язненої ЮВТ за інформацією пана Лозового здається вже її ніколи не одягне.

Невже буковинець Бурбак стане тушкою? БУРБАК каже, що це неправда!

Красунчик Бурбак «любимец» українського жіноцтва теж вже на валізах?

Невже буковинець Бурбак стане тушкою? БУРБАК каже, що це неправда!

Павло Петренко, свого часу увійшов в п’ятірку тих осіб, які найбільше написали законів для України, здається саме таких людей і бракує в партії ПР, або якщо ж бути відвертішим, доки стоматологи «розбудовуються», комусь потрібно ж і писати, тому Павло Петренко в самий «зайчик» .

Невже буковинець Бурбак стане тушкою? БУРБАК каже, що це неправда!

Народний депутат України Купрейчик здається з самого початку була відданою партії Регіонів. Давайте поглянемо трішки в не далеке минуле : «За Ирину Купрейчик проголосовали 25620 избирателей округа или 34,1% от общего числа пришедших на выборы. За Григория Дашутина проголосовали 23244 избирателя или 30,88%.» ЇЇ виборчу компанію таємно здається й фінансувала ПР,

А ось і маленька розв’язка по Андрію Павелко , ще не встиг вийти із ОО, а вже повернув собі посаду, і має неабиякі привілеї в бізнес-інтересах.

«Нардепу-оппозиционеру на Днепропетровщине опять дали возглавить отделение НОК»

А ось телеканал ICTV повідомляє, що певних персон, із вище перерахованих, вже мали намірі «просто попросити» з ОО за вагомі порушення у голосуваннях, зокрема не голосування за відставку уряду Азарова. «Згідно з положенням про фракцію, оголошено попередження семи депутатів, які не проголосували за відставку уряду», — повідомило джерело у фракції «Батьківщина» після засідання фракції в понеділок, передає Інтерфакс-Україна.
Із такою «незламною» позицією в ОО за рік може залишитися лише Власенко депутат без мандату і адвокатського посвідчення та ЮВТ ( за решіткою! )


ТВ «Прихована правда» Ірма Крат

Джерело

Коментувати цю інформацію нардеп з Буковини Максим Бурбак відмовився, бо вважає її дурницею і неправдою!

peredplata