Виборів мера в Чернівцях не буде? Бо київських виборів регіонали не хочуть

Виборів мера в Чернівцях не буде? Бо київських виборів регіонали не хочуть Перемовини керівників фракцій більшості та опозиції стосовно виборів у Києві завершилися безрезультатно. Про це журналістам у кулуарах парламенту сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, під час перемовин \”регіоналам\” запропонували призначити вибори до Київраду на 2013 рік. Водночас Єфремов наголосив, що оскільки вибори до Київради мають бути плановими, то вони мають відбутися у 2015 році.

\”Якщо вони будуть позаплановими, то це буде поза межами законодавства\”, – сказав Єфремов.

На запитання журналістів стосовно можливого призначення виборів мера Києва, Олександр Єфремов наголосив, що на даний момент домовленості не досягнуто. При цьому він вкотре наголосив, що в разі, якщо вибори мера Києва і буде призначено, то столичний градоначальник \”фактично обиратиметься на рік\”.

Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив легітимність нинішнього складу Київради. Таким чином повноваження міськради продовжені до 2015 року.

Про це повідомляє ТВі.

Нагадаємо, буковинські політики переконують, що вибори міського голови Чернівців напряму залежать від того, чи будуть призначені вибори в столиці. Таким чином, можна спрогнозувати, що вибори в Чернівцях відбудуться так само не раніше 2015 року.

peredplata