Росія хоче ввести війська в Україну, як це зробила у Придністров\’ї та Абхазії

Поки вітчизняні політики сперечаються щодо запровадження воєнного стану, бойові дії на Сході переросли у справжню затяжну війну. Проти української армії воюють спеціально навчені проросійські найманці з важкою зброєю російського виробництва.

Експерти вже згадали про наближення дати початку ВВВ та про любов Путіна до кривавого символізму.

Як йдеться в сюжеті ТСН.Тиждень, головне розвідуправління РФ і ФСБ намагаються продемонструвати кращу ефективність у справі терору.

\”Є групування, які слухають ФСБ, а інші – ГРУ. Одне керівництво дає одне завдання, інше – друге. Це звучить дуже весело, але це дуже сумно. Ми бачимо, як вони намагаються на нашій території влаштувати війну\”, – каже радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко

Бойовики на Донбас надходять у різних формах і різних ґатунків. До Слов\’янська бойовики продовжують потрапляти без особливих перешкод. Але одна з найтривожніших новин – російські танки, які з\’явилися на території України. Проте танки лише частина прихованих поставок зброї з РФ.

Поки РНБО готується до засідання, ТСН намагається спрогнозувати можливі дії супротивника.

\”Готується масштабне проникнення, провокації відносно наших силовиків та мирного населення\”, – каже екс-голова служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

Росія шукатиме приводи для збільшення агресії, обдумує провокації військових, замаскованих під українців. У Криму лишилися українські літаки, які росіяни можуть підняти в повітря і здійснити атаки. Географія провокацій непередбачувана.

\”Перша провокація готується на 15-16 червня. 22 червня буде активізація. 26-го ймовірна масштабна конфронтація. Я кажу це відкрито, щоб попередити можливі провокації\”, – заявив Маломуж.

Мета цих акцій – нав\’язати Україні свою політику та легітимізувати терористичні організації, які вдають з себе \”народну владу\”. Як завдання максимум – введення російського \”миротворчого контингенту\”, як Росія зробила колись у Придністров\’ї та Абхазії.

Нагадаємо, у США хочуть жорсткіших санкцій проти Росії через танки на території України.

Олексій Бобровников

peredplata